Reforma Interior

FOGO ARQUITECTES és un estudi d’arquitectura, fundat l’any 1982 i situat al Masnou (Barcelona), amb projectes d’obra nova, reforma, rehabilitació, urbanisme i reurbanització d’espais urbans, format per un equip d’arquitectes i altres tècnics, amb una àmplia experiència i una extensa xarxa de consultors externs especialitzats en diferents matèries. 

Espais urbans
Reurbanització d'espais urbans
Oficines
Projectes d'oficines i edificis industrials
Reforma
Projectes de reforma
Obra nova
Projectes d'obra nova

BONET, ARQUITECTO DE LA LUZ 

Biografia de l’arquitecte Antonio Bonet (1913-1989), amb la col·laboració de la seva filla Victoria. Aquest llibre inclou nombroses cartes i imatges de la seva infantesa, anys de formació amb Le Corbusier, Sert i Torres Clavé, el seu llarg exili a Buenos Aires i el retorn a Barcelona.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE

link al vídeo

COMPRAR EL LLIBRE

link

Projectes i obres de nova planta, reforma i rehabilitació d’edificis d’habitatges, locals comercials i centres escolars a Barcelona i en municipis de la província (El Masnou, Alella, Teià, Premià de Mar, Tiana, Canet de Mar, Castellar del Vallès, Santa Perpètua de la Mogoda, Sabadell, etc.), Girona (El Port de la Selva), Saragossa, etc.

Redacció de nombrosos dictàmens per a advocats i Jutjats de Primera Instància i Contenciosos-Administratius de Barcelona i de la comarca del Maresme.

Coordinació de les obres de remodelació de més de 20.000 m² a la Zona Franca de Barcelona per als edificis centrals de Catalunya Wagen (VW-AUDI) i Catalunya Motor (SEAT).

Projectes i direcció d’obres de 3 edificis (cadascun d’ells amb una superficíe entre 6.500 i 7.800 m²) d’oficines i concessionaris a Madrid (Paseo de la Castellana, Valderribas i M-40), amb l’empresa adjudicatària ACS.

Coordinació de 8 avantprojectes a Astúries, Barcelona, Bilbao (Leioa), Huelva, A Coruña, Sevilla, València i Valladolid.

Projectes i Direcció d’obres de concessionaris d’automòbils a l’Hospitalet, València, Sevilla, Huelva, Valladolid i Astúries.

Projecte i Direcció de nou edifici de 12.500 m² d’oficines i tallers a Martorell.

Projectes de la xarxa d’edificis propis i de concessionaris per a SEAT, VW, AUDI i ŠKODA a Espanya i a altres països com Gran Bretanya, Líbia, Turquia, Veneçuela, Luxemburg, Bèlgica, Tuníssia, França, etc.

Coordinació directa amb nombrosos equips tècnics, enginyeries especialitzades, gerents de les concessions i grans constructores (ACS, Ferrovial, FCC, NECSO, Ortiz, EMMSA, Dragados, VOPI 4, etc.) per tota Espanya i a Berlín, Londres, París, Istanbul, Lisboa, Porto, Brussel·les, Tunis, Mèxic D.F., etc.

Edificis de locals i habitatges a Barcelona:
Passeig de Carles I (PB+6P) i Travessera de Gràcia (PB+4P).

Projectes d’habitatges i locals:
Alella, Valls (Tarragona), Sant Fost de Campsentelles, Sabadell, Terrassa, Sant Andreu de la Barca, Lliçà d’Amunt, Gelida, Abrera, Corbera de Llobregat, Olesa de Bonesvalls, El Prat de Llobregat, Cervelló, Llagostera (Girona), El Port de la Selva (Girona), Badalona, El Masnou, Lletger (Tarragona), Cabrera de Mar, Sant Esteve Sesrovires, Saus-Camallera (Girona), Paredes de Nava (Palencia), Vilopriu (Girona), Vilanova del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Teià, etc.

Legalitzacions:
Sant Feliu de Llobregat, Cervelló, Vilanova del Vallès, Argentona, etc.

Projectes d’Urbanització:
Corbera de Llobregat, Reparcel·lació Montornés del Vallès, Poboleda, etc.

Estudis de Detall:
Llívia (Girona), Madrid, Teià, etc.

Rehabilitacions d’edificis:
C. Viladomat de Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, C. Osona de Barcelona, C. Providència de Barcelona, C. Jaume I del Masnou, C. Mestres Villà del Masnou, etc.

Fundació del despatx

Contacta amb nosaltres